Erboqueron | Ψηφοφορία 3rd BeerBartender Awards
15465
post-template-default,single,single-post,postid-15465,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ψηφοφορία 3rd BeerBartender Awards

Ψηφοφορία 3rd BeerBartender Awards

 

Ψηφοφορία για τα 3rd BeerBartender Awards… Συμμετέχουμε με την Er Boqueron

Για τρίτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» , τα 3rd BeerBartender Awards, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016. Φέτος τα BeerBartender Awards, θα περιλαμβάνουν δώδεκα (12) κατηγορίες βράβευσης, εκ των οποίων τέσσερις (4) νέες.

Τα φετινά BeerBartender Awards, εξασφάλισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την επίσημη στήριξη του British Guild of Beer Writers (Βρετανική Συντεχνία Αρθρογράφων Μπύρας) και τη στήριξη και προώθηση αυτής στα μέλη της στο εξωτερικό.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου, ημέρα ανακοίνωσης  των  αποτελεσμάτων  και  απονομής των  βραβείων.  Για την  συμμετοχή  στην  ψηφοφορία .

επισκεφθείτε το www.beerbartenderawards.gr

 

Τι  είναι  το  BeerBartender

Το BeerBartender, είναι γνωστό για την κύρια ενασχόληση του με την μπύρα. Ιδρύθηκε από τον Νικολά Ραδίση το 2012 και από τότε διαδίδει την κουλτούρα της μπύρας στην Ελλάδα, ενώ προάγει τις ελληνικές ετικέτες μπύρας στο εξωτερικό. Η ομάδα του BeerBartender, αποτελείται από ανθρώπους που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της ζυθοποιίας και της γαστρονομίας. Το BeerBartender, συνεργάζεται με όλες τις ελληνικές ζυθοποιίες και διατηρεί άριστες επαφές με φορείς και κοινότητες ζύθου, στην Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Κύπρο. Το 2014, δημιούργησε στην Αθήνα, το BeerLab, τον πρώτο χώρο στην Ελλάδα, αφιερωμένο στην μπύρα.

 

 Τι είναι τα BeerBartender Awards

Τα BeerBartender Awards, είναι η ετήσια εκδήλωση αγάπης για την μπύρα. Μέσω της συμμετοχής τους σ’ αυτή μπορούν όλοι να εκφράσουν την αγάπη τους για την μπύρα, τις ζυθοποιίες και συναφή επιχειρήσεις. Διοργανώνονται από το BeerBartender, η ομάδα του οποίου αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν την μπύρα και επιδιώκουν την διάδοση της κουλτούρας της. Τα BeerBartender Awards, είναι ένα ακόμη μέσο σ’ αυτή την προσπάθεια και απευθύνονται σε όλους. Σε φίλους της μπύρας, καταναλωτές, ερασιτέχνες, οικοζυθοποιούς, επαγγελματίες της εστίασης, bartenders, στελέχη εταιρειών του κλάδου και σε όσουςπίνουν μπύρα ή θέλουν να δοκιμάσουν, αλλά δεν τόλμησαν.

 



Πρέπει να είστε πάνω από 18 χρονών για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την ηλικία σας

- -